Περί Φωτογραφίας και άλλων – Εκπομπή 22η

Events

To Καλοκαιράκι

 

Μετά από μια δοκιμασία (παλιές μυικές αμαρτίες) που δεν μας επέτρεψε να κάνουμε 2 εκπομπές, μαζέψαμε όλη την δύναμη που είχαμε και ετοιμάσαμε μια αποχαιρετιστήρια εκπομπή για το τέλος αυτής της σεζόν. Με πολύ συγκίνηση καθώς τα μουσικά θέματα, είχαν όλα σύνδεση με ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα της ζωής μας, δώσαμε την τελευταία παράσταση και ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για τις πρώτες δροσερές μέρες του φθινοπώρου!

 

Ακούστε τώρα τι έχω πάθει…

Ονειρεύομαι ένα είδος φωτογραφικής μηχανής απευθείας συνδεδεμένηs στον εγκεφαλικό φλοιό .Δεν θα είναι μεγαλύτερη από ένα ζευγάρι γυαλιά ,ούτε βαρύτερη από ένα καπέλο. Θα λειτουργεί διαρκώς, ρυθμίζοντας αυτόματα το κλείστρο, το διάφραγμα και την εστίαση ζουμάροντας σε στιγμές είτε απόλυτης εγγύτητας είτε ακραίων αποστάσεων. Ο φωτογράφος θα χρειάζεται μόνο να σκεφτεί ότι θέλει να φωτογραφίσει κάτι. Το φιλμ θα τυλίγεται αυτόματα και θα μπορείς να τραβάς χιλιάδες φωτογραφίες χωρίς να το αλλάξεις. Θα είναι και ασπρόμαυρο και έγχρωμο. Με αυτή τη μηχανή συνδεδεμένη στο μυαλό μου θα τραβούσα ξανά και ξανά και ξανά…

 

Ώρα όμως να αποχαιρετιστούμε κι εμείς… και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη …σαν τους χειμερινούς κινηματογράφους λοιπόν … Ραντεβού τον Σεπτέμβρη… ώρα τώρα για τα θερινά τα σινεμά..

Φίλοι μου ευχαριστώ που δεν φύγατε από κοντά μας τόσους μήνες… Ελπίζω να περάσατε καλά μαζί μας… Να ξεφύγατε με την σκέψη αλλά και την καρδιά…

Ήμουν η Μπέττυ όλους αυτούς τους μήνες εδώ από την συχνότητα του αγαπημένου σας ραδιοφώνου του Sin Radio….

Είμαι Η Μπέττυ …. Εγώ κι ο δάσκαλος της δημιουργικής φωτογραφίας Δημήτρης Λαχανοκάρδης  και τα υπόλοιπα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου  περί Φωτογραφίας έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην Φωτογραφική Βραδιά που θα διοργανώσουμε  στις 28 Ιούνη στις 9 το βράδυ…στο Hard rock oyzeri …..CAPITOL, στον πεζόδρομο της ΚΑΜΠΑΝΗ, ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να περάσουμε μαζί καλά και φωτογραφικά…