ΜΑΙΟΣ 2022

Εργαστήρι
ΜΑΙΟΣ 2022 .. Με δεδομένο ότι η φωτογραφία είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας με στόχο την χαρά… και την γνώση, οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να έχουν μια ξεχωριστή θέση στις φωτογραφικές σας συλλογές, και στα φωτογραφικά σας κριτήρια. που θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διαμορφώσετε την προσωπική σας αισθητική.
Σε αυτή την ομάδα Οι αναρτήσεις των φωτογραφιών γίνονται και αποτελούν για όλους μας πηγή έμπνευσης, αλλά όχι άμιλλας: προσπάθεια για υπεροχή ανάμεσα σε μια δύο ή περισσότερες φωτογραφίες , με στόχο να παράγεται αξιόλογο προσωπικό φωτογραφικό έργο, που να αποτελεί και να συνυπάρχει με την προσωπική καλλιτεχνική φιλοδοξία του καθένα χωρίς να μεταμορφώνεται σε ανταγωνισμό.
Επιχειρώ να ορίσω -με ένα ποσοστό αυθαιρεσίας…μια επιλογή από τις αναρτήσεις των φωτογραφιών αυτού του μήνα. Δεν επιλέγω τις φωτογραφίες που έχουν τα πιο πολλά like , αλλά αυτές που μπορεί να αναγνωρίσω ως διαχειριστής, ότι το αξίζουν πέραν του αριθμού like που συγκέντρωσαν. Γι αυτό τον λόγο δεν υπάρχει η διάκριση ποια βγήκε πρώτη ,δεύτερη ,τρίτη, η τελευταία μια φωτογραφία. Αυτή είναι μια διάκριση ,για αθλητές δρόμου, η ύψους. Η διάκριση της φωτογραφίας αφορά την σύγκριση με όσες φωτογραφίες ανάρτησε ο κάθε φωτογράφος τον μήνα Μάιο και είναι κριτήριο και αφορμή ξεχωριστή για τον καθένα για συνεχεία στο προσωπικό του φωτογραφικό ταξίδι. Το ζητούμενο στη φωτογραφία είναι η αλήθεια του φωτογράφου..
Μπράβο

σε όλους σας…Καλή συνέχεια σε όλους μας … συνέχεια

Έληξε Και αυτή η περίοδος 21- 22 αν και δεν ευνοούσε τα μέγιστα, λόγω του COVID, το έργο του φωτογραφικού εργαστηρίου, τηρώντας όμως όλες τις προφυλάξεις συνεχίσαμε να ασχολούμαστε και να σπουδάζουμε αυτό που αγαπάμε και που μας φέρνει χαρά και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε….
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δάσκαλο Mitsos Laxano για την επί χρόνια προσήλωση του, επιμονή του και την εξαίρετη διδασκαλία του !